Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους τρόπους πληρωμής που σας περιγράφουμε παρακάτω:

A. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας:
Στην ιστοσελίδα μας dennino.gr μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των αγορών σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, Visa, Master, Maestro, American Express.

Σε περίπτωση που από την παραγγελία σας ένα ή περισσότερα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο και χρεωθεί όλο το ποσό στην κάρτα σας, κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, θα γίνει επιστροφή χρημάτων μέσω της ίδιας της κάρτας σας.

B.  Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής μας.
Μπορείτε, εάν προτιμάτε, να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση στο παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας μας στην Τράπεζα Πειραιώς και να μας ενημερώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
α)  στέλνοντας e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@dennino.gr

(να αναγράφεται στο καταθετήριο το όνομα του καταθέτη)
β)  Τηλεφωνικά στο +30 215 500 3727

Τράπεζα Πειραιώς 

Αρ. Λογαριασμού: 5063-058615-609
IBAN : GR74 0172 0630 0050 6305 8615 609 

Προσοχή: Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι η επεξεργασία και εκτέλεση της παραγγελίας σας θα λάβει χώρα μόνον εφόσον η Εταιρεία λάβει γνώση της κατάθεσης της αξίας της παραγγελίας σας με ένα από τους παραπάνω τρόπους.

Γ. Με χρήση του PayPal.
Εάν είστε χρήστες με λογαριασμό PayPal, μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα μέσα από το ασφαλές πεδίο του site. Απλά συνδέεστε με τον οργανισμό του PayPal και κάνετε τη μεταφορά της αξίας της παραγγελίας σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Ανώτατα συστήματα online ασφάλειας Secure Site (40-256bit) και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Thawte εγγυώνται ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών. H Thawte είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και γνωστές εταιρίες πιστοποίησης και έκδοσης πιστοποιητικών SSL. Για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών σας με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να συμπληρώνετε τη (secure) φόρμα παραγγελίας μαζί με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα και στοιχεία (ονοματεπώνυμο κατόχου, αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης, CVV).